Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Rokketand børnesengetøj og tilbehør

Dato: 26. oktober 2023

Rokketand er et dansk brand, hvis historie blot lige er begyndt. Rokketand har en mission om at skabe smukt børnesengetøj og tilbehør af meget høj kvalitet, hvilket de opnår ved at bruge naturlige råvarer og miljøvenlig emballage.

Hos Rokketand er tidløst design vigtigt. Al produktion har indflydelse på miljøet, og derfor er det vigtigt for Rokketand at skabe sengetøj, der både er holdbart og i et tidløst design med en bred farvepalette og kønsneutrale farver. Sengetøjet skal kunne holde til flere generationer og være kønsneutralt. Det print, som bruges på sengetøjet, er fremstillet ved hjælp af nyeste digitale teknologi, som kræver minimalt vandforbrug. De kan derfor producere smukke, bæredygtige prints uden at belaste miljøet.

Alle stoffer, som bruges, er nøje udvalgt mht. dyrkning og forarbejdning. Alt fremstilles i certificerede materialer, der er sikre og behagelige for børn. Der bruges hovedsageligt hør, som er en naturlig fiber, der kræver mindre vand, og har en mindre klimapåvirkning end mange andre materialer. Derudover bruges bomuld og bomuldssatin. Når du vælger produkter fra Rokketand, er du garanteret produkter af naturlige og miljøvenlige materialer af højeste kvalitet.

Emballagen er altid 100% nedbrydeligt, og det gælder også Rokketands etiketter og prismærker. Rokketand ønsker ikke at bidrage unødigt til affaldsproblemet, og de vil gerne sikre, at deres emballage ikke skader miljøet. Derudover bliver alt produceret i Europa.

Følgende anmeldelse af lavet af Celine og Graham, hvis datter er født i 2020, og hvis lillebror er født september 2023.

Hvorfor har vi valgt produkter fra Rokketand

Da vi er blevet beriget med et lille nyt medlem af familien, har vi været på jagt efter nyt betræk til ammepude og sengetøj. I min søgen faldt jeg over Rokketands produkter og blev med det samme vild med alle deres fine mønstre!

Rokketands produkter er lavet i hør, bomuld og bomuldssatin. De har ensfarvede produkter, og så laver de også de fineste mønstre inspireret af naturen, som vi næsten ikke kan stå for. Det er overkommelige priser og tilmed økologisk samt OEKO-TEX certificeret, og så lover de, at deres produkter er lavet i højeste kvalitet. Vi glæder os derfor meget til at modtage produkterne!

Førstehåndsindtrykket

Vi har modtaget de smukkeste produkter fra Rokketand!

Da vi modtager pakken, er der vedlagt to fine stofhjerter, som vi formoder er lavet af stofrester. Hjerterne kan fint hænge på børneværelset eller juletræet, og så er det bare en skøn måde at undgå materialespild, hvilket tiltaler os meget.

Til vores datter har vi modtaget et skønt juniorsengesæt i mønstret “Higera cream”. Mønsteret forestiller små, lilla og rødlige figner i et flot mix af blade. Mønsteret er enormt smukt og feminint, og vores datter udbrød med det samme et stort “wow! er det til mig??”, da hun så det. Sættet er lavet i bomuldssatin og er derfor smørblødt. Det føles ultra lækkert, og jeg bliver næsten helt misundelig på min datter ;) Der er virkelig kælet for detaljerne med skjult lynlås i både hovedpude- og dynebetræk, samt en smuk silke-agtig kant rundt om.

Til vores lille ny dreng har vi modtaget et super sødt cremefarvet babysengetøj i mønsteret “Ferdinand cream”. Sengetøjet har de fineste retrobiler på - et simpelt design, men så sødt og fint - lige som et babysengetøjsæt skal være :) Sengetøjet passer perfekt til vores dreng, men kan også sagtens bruges som et unisex sengetøj. Ligeledes har dette sengetøj skjult lynlås i dynebetrækket (og hovedpudebetrækket), det er lavet i smørblødt bomuldssatin, og så er det tilmed OEKO-TEX certificeret - hvad mere kan man ønske sig?!

Vi har også modtaget to skønne ammepudebetræk i hhv. “bluetta cream” og “higera graphite”. Begge mønstre er SÅ utroligt smukke! Det ene mønster har blålige bær, og det andet mønster en mørk baggrund, og vi synes, at det passer perfekt til vores lille dreng. Mønstrene er dog også her unisex, de er bare smukke. Også ved ammepudebetrækkene er der i den grad kælet for detaljerne. Smørblød bomuldssatin, som virker så lækkert at ligge på, en smuk silke-agtig kant langs hele betrækket, og så en stor usynlig lynlås, som gør det nemt at få betrækket af og på.

Vi har gennem tiden, fra vores datter blev født, haft mange forskellige ammepudebetræk, og de er altid gået i stykker lynhurtigt, da de ikke har haft lynlås, og man derfor har skulle “presse” ammepuden igennem betrækket. Vi er derfor MEGA begejstrede for, at Rokketands ammepudebetræk har en stor og rummelig lynlås, som gør det virkelig nemt at få betrækket af og på. Et kæmpe plus herfra!

Produkterne fra Rokketand er lavet i højeste kvalitet. Der er virkelig kælet for detaljerne, og vi er kun positivt overraskede. Produkterne er absolut noget man skal mærke og se i virkeligheden, så man kan opleve, hvor lækre produkterne er! Stoffet er virkelig blødt, og man får bare lyst til at lægge sig ned under dynen med det samme.

Vi glæder os meget til at bruge produkterne!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 28. NOVEMBER 2023

Vi har nu brugt sengetøjet og ammepudebetrækkene fra Rokketand i en måned. Begge dele har virkelig overrasket positivt, og vi er bare så glade for at bruge begge dele.

Både sengetøj og ammepudebetræk er helt enormt bløde, og det er en fornøjelse at bruge dem i hverdagen. Vores datter nyder sit nye sengetøj. Hun har fra den dag, hvor hun fik det nye sengetøj på, elsket at putte sig ind i dynen både om morgenen og om aftenen. Hun nævner ofte selv, hvor lækker og blød dynen og sengetøjet er - og man bliver nærmest helt misundelig;)

Ammepuden er så dejlig blød og lækker at sidde med. Mange af de ammepudebetræk, som vi tidligere har haft, har været meget tynde i kvaliteten. Det har betydet, at de hurtigt blev slidt, og at mælkepletter kunne ses lige med det samme, da betrækkene var halvgennemsigtige. Dette er bestemt ikke tilfældet med ammepudebetrækkene fra Rokketand - det lækre stof er vævet tæt, og stoffet virker meget slidstærkt, det er på ingen måde gennemsigtigt, og mælkepletter kan slet ikke ses.

Når vi har haft gæster på besøg, så har flere kommenteret på, hvor flotte mønstrene er. Ammepuden pynter virkelig i stuen med det fine betræk, og begge betræk - selvom de er meget forskellige i farve og mønster - passer bare perfekt til de andre puder, vi har i sofaen. Det er et kæmpe plus, fordi man derfor næsten ikke lægger mærke til, at der ligger en ammepude.

Både sengetøj og ammepudebetræk er blevet vasket flere gange, og begge dele holder blødheden efter vask og bliver heller ikke krøllet. Det er en fornøjelse at bruge, det er pænt og også praktisk i hverdagen.

Vi glæder os til fortsat at bruge både sengetøj og ammepudebetræk :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 29. JANUAR 2024

Vi har nu brugt produkterne fra Rokketand i 3 måneders tid, og vi er fortsat meget glade for både sengetøj og ammepudebetræk.

Kvaliteten i Rokketands produkter skuffer bestemt ikke! Både sengetøjet og ammepudebetrækkene er stadig lige så bløde og lækre, som da vi fik dem - dette til trods for utallige vaske. Der ses således ingen slitage, farverne er ikke falmede og ser på ingen måde forvaskede ud. Vi er meget imponerede over kvaliteten, som klart har oversteget vores forventninger på en positiv måde. Betrækkene er vasket ved 40 grader og tørretumblet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 26. APRIL 2024

Vi har nu brugt produkterne fra Rokketand i 6 måneders tid, og vi er fortsat meget glad for produkterne.

Der ses ingen slitage af hverken sengetøjet eller ammepudebetrækkene. Begge dele tåler gentagende vask rigtigt godt. Det er fortsat meget blødt og lækkert. Ammepudebetrækkene er falmet en lille smule i farven, men da disse har været en tur i tørretumbleren flere gange, er dette også forventeligt - og det skal siges at de, efter 6 måneders brug, stadigvæk er meget smukke!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Opdatering følger…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce