Annonce

Annonce

Kighosteepidemi i hele Danmark - vær obs på dit barn


19. september 2019


Antallet af kighostetilfælde i Danmark har nåe​t et niveau, hvor der lige nu er 3 gange flere tilfælde end normalt. Derfor vurderer Statens Serum Institut (SSI), at der er tale om en kighoste-epidemi.



Kighoste kan være alvorligt hos små børn. Derfor er det vigtigt, at du er ekstra opmærksom på kighoste, hvis du oplever voksne eller børn med anfald af tør hoste. Større børn og voksne kan udgøre smittekilder til små, ubeskyttede børn.



Vær ...


Annonce

... opmærkosm på, at små børn bliver vaccineret mod kighoste - kighostevaccination indgår i det almindelige børnevaccinationsprogram, og det er vigtigt, at små børn bliver vaccineret tli tiden. Kighoste kan have et alvorligt forløb hos uvaccinerede spæd- og småbørn.



Hvis du har et barn under 24 måneder, som ikke er vaccineret, og I har haft tæt kontakt med en person med kighoste, så kan du kontakte jeres læge, og jeres barn kan tilbydes forebyggende antibiotika. 



Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit svar angående min datter, som græd sig selv i søvn. For første gang i lang tid havde jeg en rigtig god fornemmelse i kroppen efter at have læst dit svar. Jeg kunne mærke, at du fik sat mange af de rigtige ord på situationen.

Tak fra Sanne, mor til pige på knap 4 måneder.


Annonce