Annonce

Annonce

Verdensbogugen fra 25. september til 2. oktober


23. september 2021


Boghandlerforeningen arrangerer igen i år - i samarb​ejde med forfatteren Kim Ace, forlaget Carlsen, Clemenstrykkeriet med DBK som hovedsponsor - en ugelang indsats for børns læsning. 



I Verdensbogugen får alle børn, som selv møder op i boghandlen, et gratis eksemplar af Kim Aces nye bog "Geminiforbandelsen". På saxo.com og bog-ide.dk kan bogen gratis downloades som lydbog hele ugen. Bogen er første bind i en ny serie - og henvender sig til både drenge og piger.



Børns læsning er i strid konkurrence med sociale medier, videospil og streamning. Men læsning hjælper faktisk børn med at danne deres egen identitet, skærpe deres evne til at fokusere og fordybe sig, og læsning kan give lidt ro i en ...


Annonce

... travl hverdag.



Verdensbogugen handler derfor om de 9-12 åriges lystlæsning. Ikke skolearbejde eller lektier, men læsning drevet af lyst og interessser - i bøger, som børnene selv synes er sjove og spændende.



I hele verdensbogugen - og såmænd også til hverdag - står boghandlerne klar med idéer til børnene, hvis de er i tvivl om, hvad de ville blive glade for at læse. 



Læs mere og hør Kim Ace fortælle om Verdensbogugen og se en trailer for bogen Gemini-forbandelsen her.



Og skynd jer så ned i boghandleren på lørdag og i næste uge efter en gratis bog!



Rigtig god læselyst!



Helen :)



Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annonce