Annonce

Annonce

Barnets bog


2. august 2011

Forfatter:
Sabine Lemire
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
64
Pris:
199
ISBN:
9788711425527
Barnets bog

Læs omtalen af "Barnets bog" under annoncen ...


Annonce

Barnets bog, med idéer til ting du selv kan lave til dit barn er en inspirationsbog til forældrene med masser af tips og idéer, der kombinerer mindebogen med en aktivitetsbog til børn fra 0-6 års alderen.

I Barnets bog er der plads til at skrive om barnets udvikling og om barnets begivenheder den første tid, fra graviditeten til den første skoledag.
Derudover indeholder bogen forslag til ting, man kan lave med sit barn f.eks. en barnevognskæde, stamtræet på væggen med fotografier, lege til børnefødselsdagen og udklædningstøj til vuggestue- og børnehavebarnet.

Om forfatteren
Sabine Lemire er mor til fire børn.
Hun er uddannet designer fra Danmarks Designskole og designskolen Des arts appliqué Duperré i Paris. Hun har arbejdet som designer hos Day Birger et Mikkelsen og har i mange år designet sine egne børnetøjskollektioner.
Sabine arbejder nu som stylist på forskellige magasiner, hvor hun skriver og styler artikler om mad, indretning, aktiviteter med børn og mode.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg vil lige sige mange tak for dit gode og præcise svar på mit spørgsmål om "Afbrudt søvn efter dagplejestart". Jeg fik lige præcis den vejledning, jeg manglede. Så tusind tak og fortsat god dag.

Kærlig hilsen
Victors stolte mor.


Annonce