Slip fuldkornet løs
6. november 2011
Læs omtalen af "Slip fuldkornet løs" under annoncen ...
I Slip fuldkornet løs sættes de gamle kornsorter by, hvede, rug og havre ud for en moderne fortolkning.
Bogen rummer sæsoninddelte opskrifter, som både byder på kød, fisk, vegetariske retter, desserter, brød og snacks.
Derudover kan man læse sig til kornets historie, og hvor nemt det er at tilberede korn, selv i en travl hverdag.
Om forfatteren
Søren Damgaard er kok og diætist. Han undviser i kost og ernæring og er foratter af flere bøger.
Han har tidligere drevet spisestedet Gastronova.
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad
De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.