Annonce

Annonce

Brev:

Løbe når man ammer


5. april 2024

Kategori:
Alder:
3 mdr.

Løbe når man ammer

Hej Helen.

Min kæreste og jeg har den dejligste pige på knap 3 måneder, og jeg har et par spørgsmål, som jeg gerne vil vende med dig:)

Det er vigtigt for mig at holde mig i form og jeg er selvfølgelig helt med på, at det "naturligt kan tage tid" og at "jeg jo lige født,", som utallige mennesker efterhånden har fortalt mig. Jeg vil dog meget gerne tilbage til den vægt og den krop, som jeg havde før graviditet og fødsel!

Jeg løber lige nu 3 gange om ugen. Min kæreste passer vores datter imens og jeg er ofte væk en times tid til halvanden, det passer fint imellem to amninger, så det giver ikke problemer.

Men de sidste par dage har amningen ikke fungeret. Min ...


Annonce

... datter vil ikke tage brystet, selvom hun virker sulten. Jeg har læst, at det kan hænge sammen med hendes alder, men også at det kan hænge sammen med at smagen af mælken ændres, når man dyrker sport?

Jeg vil være rigtigt ked af ikke at kunne fortsætte med at løbe, men er jo også ked af, hvis det stopper amningen. Jeg kan mærke, at jeg har det virkelig godt med at løbe. Jeg nyder det rigtig meget og må indrømme, at jeg faktisk også nyder den tid for mig selv.
Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg vil naturligvis gerne følge min datters behov, men jeg kan samtidig mærke, at jeg også har et behov, og det er vel også okay eller hvad?!

Hilsen den
frustrerede mor

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

9. maj 2024 | Sygdom | 2 mdr.

Født med bule i hovedet

Kære Helen. Vi har en datter, som er født den 14. marts, efter en langvarig...

Læs hele brevet og Helens svar


29. april 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.

Give MME uden at opvarme det?

Hej Helen Nu hvor det er blevet varmere og bedre vejr, så vil jeg gerne...

Læs hele brevet og Helens svar


27. marts 2024 | Amning | 3 mdr.

Ønsker at stoppe amning

Kære Helen. Jeg har suppleret amning med flaske fra min datter var ca. 5...

Læs hele brevet og Helens svar


25. marts 2024 | Amning | 3 mdr.

Ammer mere nat end dag

Kære Helen Vi har en dejlig pige på 3 måneder, der vokser og trives rigtig...

Læs hele brevet og Helens svar


11. februar 2024 | Sovevaner | 4 mdr.

Forskellige putteritualer?

Hej Helen Jeg har et spørgsmål vedrørende putteritualer. Min dreng er 4...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Rhesus-uforlignelighed

Vi har hver især en blodtype, som kan hedde A, B, AB eller 0 og derudover er vi delt op i Rhesus positive og Rhesus negative. De fleste mennesker er Rhesus positive, ca 15 % er Rhesus negative.

Hvis en Rhesus negativ kvinde bliver gravid og den kommende far er Rhesus positiv, så kan barnet, som kvinden venter være Rhesuspositiv efter sin far.

Imens barnet ligger i maven, så har det sit eget separate kredsløb, men der kan dog ske en lille udveksling af blod imellem...

Læs mere i Babylex

Hofteklik

Alle nyfødte undersøges for hofteklik - også kaldet hofteskred eller hofteledsdysplasi. Det ses hos ca. 1% af alle børn. Det opdages ofte ved, at man kan høre et lille klik, når barnets ben drejes op mod maven og udad. Det skyldes, at lårbenshovedet kan glide ud af hofteskålen ved denne bevægelse.

Hvis man har mistanke om, at barnet har en medfødt hoftefejl, så vil barnet blive undersøgt med ultralyd. Hvis barnet har hofteklik, skal det behandles med en skinne, der holder benene...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Helen har altid et godt råd og det som overrasker mig mest er faktisk hvor go' hun er til at sætte sig ind i min verden og hvordan hun hurtigt fornemmer hvordan hun skal takle mig som person.

Camilla Martin


Annonce